Menu

Kaartverkoop

Losse Kaarten

Onderaan elke concertpagina vindt u een knop

kaartjes bestellen

U komt dan op de website van Cango Tickets terecht; betalen gaat via iDeal of uw creditcard. Deze laatste mogelijkheid kost u 2% van het te betalen bedrag extra. Na betaling van het verschuldigde bedrag krijgt u een bevestiging per e-mail.

Wij verzoeken u dringend alle kaartjes  te bestellen via deze link naar CangoTickets , wij moeten precies weten wie er aanwezig zijn. Ook moeten wij u vragen naar uw gezondheid.

Vanwege het coronavirus is het aantal zitplaatsen in De Vlam per concert sowieso beperkt tot maximaal 30 mensen. Er is tot nu toe veel belangstelling voor onze concerten. Daarom wordt ieder concert in principe twee keer gespeeld: om 16:30 en om 20:00 uur. U kunt bij alle concerten kiezen voor de middag- dan wel avondvoorstelling.

Let op! Verschillende concerten zijn wegens de lockdowns verplaatst naar later in het jaar.  Het kinderconcert op 13 maart is verplaatst naar 9 oktober 2021, het concert van het JEU-trio op 6 maart wordt op een n.t.b. zaterdag in het najaar 2021 gespeeld. De kaartverkoop voor deze voorstellingen zijn even ‘on hold’ gezet. 

Prijs losse kaartjes:

  • tot en met 18 jaar gratis
  • van 19 – 26 jaar € 12,-
  • vanaf 27 jaar € 18,-

Let op! Wegens grote belangstelling voor de abonnementen hebben wij de abonnementenverkoop stopgezet.  Dit seizoen kunt u alleen nog losse kaartjes kopen.