Menu

Kaartverkoop

Gezien de bijzondere situatie qua corona – oplopende besmettingen met de deltavariant – en de onzekerheid die dat met zich meebrengt, heeft het Korenwinde-bestuur besloten in seizoen 2021 – 2022 alleen losse kaartjes te verkopen. De verplichting om per concert precies te weten wie er aanwezig zijn, maakt dit noodzakelijk. Eind volgend seizoen gaan we de mogelijkheid om in 2022 – 2023 weer een abonnement te kopen, heroverwegen.

Tot tenminste eind 2021 organiseren we op een concertdatum twee concerten, een om 16:30 uur, een om 20:00 uur. Vanwege het coronavirus is het aantal zitplaatsen in De Vlam per concert beperkt tot maximaal 30 mensen. U kunt bij het bestellen van een kaartje al aangeven naar welk concert u wilt komen. Mocht het allemaal meevallen met corona, dan voegen we de twee concerten samen tot één avondconcert om 20:00 uur. Dat gebeurt ook als er weinig belangstelling is voor een concert. U krijgt natuurlijk bericht als het middagconcert vervalt.

Op de informatiepagina van elk concert vindt u deze knop:

kaartjes bestellen voor dit concert

U komt dan op de website van Cango Tickets terecht; betalen gaat via iDeal of uw creditcard. Deze laatste mogelijkheid kost u 2% van het te betalen bedrag extra. Na betaling van het verschuldigde bedrag krijgt u een bevestiging per e-mail.

Wij verzoeken u dringend alle kaartjes te bestellen via deze link naar CangoTickets, wij moeten precies weten wie er aanwezig zijn. Er is altijd veel belangstelling voor onze concerten, dus wacht niet te lang met bestellen!

Prijs losse kaartjes:

tot en met 18 jaar gratis

19 – 26 jaar € 15,-

vanaf 27 jaar € 20,-

kinderconcert € 10,-