Menu

Kaartverkoop

Gezien de bijzondere situatie qua corona en de onzekerheid en de vele wijzigingen die dat met zich meebrengt, heeft het Korenwinde-bestuur besloten in seizoen 2021 – 2022 alleen losse kaartjes te verkopen. De verplichting om per concert precies te weten wie er aanwezig zijn, maakt dit noodzakelijk. Eind volgend seizoen gaan we de mogelijkheid om in 2022 – 2023 weer een abonnement te kopen, heroverwegen.

Hadden we afgelopen zomer besloten twee concerten op één dag te organiseren, wordt in september het beleid van regering en dus van de Korenwinde weer gewijzigd: vanaf 25 september moet iedereen vanaf 13 jaar die een concert wil bezoeken de corona-QR-code laten zien. De anderhalve meter is afgeschaft en de zaal mag weer voor 100% vol.  We hebben daarom besloten weer gewoon als vanouds één concert te organiseren, om 20:00 uur ’s avonds. U krijgt natuurlijk bericht als u voor het middagconcert een kaartje heeft gekocht. We hopen dat u in de gelegenheid bent ’s avonds te komen, zo niet, dan krijgt u uw geld terug.

Op de informatiepagina van elk concert vindt u deze knop:

kaartjes bestellen voor dit concert

U komt dan op de website van Cango Tickets terecht; betalen gaat via iDeal of uw creditcard. Deze laatste mogelijkheid kost u 2% van het te betalen bedrag extra. Na betaling van het verschuldigde bedrag krijgt u een bevestiging per e-mail.

Wij verzoeken u dringend alle kaartjes te bestellen via deze link naar CangoTickets, wij moeten precies weten wie er aanwezig zijn. Er is altijd veel belangstelling voor onze concerten, dus wacht niet te lang met bestellen!

Bij de deur vragen wij u naar uw corona-QR-code (in de app of op papier) en naar uw identiteitsbewijs. En natuurlijk kijken we of u op de lijst staat van mensen die een kaartje hebben gekocht.

Prijs losse kaartjes:

tot en met 18 jaar gratis

19 – 26 jaar € 15,-

vanaf 27 jaar € 20,-

kinderconcert € 10,-