Menu

Kaartverkoop

Losse Kaarten

Onderaan elke pagina met concertinformatie vindt u een knop

kaartjes bestellen

U komt dan op de website van Cango Tickets terecht; betalen gaat via iDeal of uw creditcard. Deze laatste mogelijkheid kost u 2% van het te betalen bedrag extra. Na betaling van het verschuldigde bedrag krijgt u een bevestiging per e-mail.

Wegens grote belangstelling en de beperkingen qua zaalbezetting wegens het coronavirus is het aantal losse kaartjes per concert beperkt. Het pianorecital van Daria van den Bercken op 28 november is uitverkocht. In december organiseren we nog twee concerten, daarvoor is de kaartverkoop weer opengezet. We bevelen het extra kerstconcert van harte bij u aan! Het extra kerstconcert valt buiten het abonnement, hiervoor moet iedereen een kaartje kopen. U kunt ook nu al kaartjes bestellen voor het extra kinderconcert op 13 maart.  

NB u kunt bij uw bestelling niet aangeven of u ’s middags of ’s avonds wilt komen, laat via korenwinde@rtbmuziek.org uw keuze voor de middag dan wel de avond weten.

Over hoe het in januari 2021 zal gaan, berichten wij u zo spoedig mogelijk o.a. via deze website.

Prijs losse kaartjes:

  • tot en met 18 jaar gratis
  • van 19 – 26 jaar € 12,-
  • vanaf 27 jaar € 18,-

Het extra kerstconcert en het familieconcert op 13 maart 2021 kunt u alleen op een los kaartje bezoeken. Kinderen tot en met 18 jaar gratis, volwassenen € 10,00.

Let op! Wegens grote belangstelling voor de abonnementen hebben wij de abonnementenverkoop ‘on hold’ gezet.  Zolang de maximale zaalbezetting 30 personen is, is De Vlam in abonnement al vrijwel uitverkocht. Voorlopig kunt u alleen losse kaartjes kopen, voor het concert met het Trio BECEL op 12 december en voor het extra kerstconcert op 19 december. Beide concerten gaan twee keer: om 16:30 en om 20:00 uur. Laat via korenwinde@rtbmuziek.org uw keuze voor de middag dan wel de avond weten.

Ook voor het extra kinderconcert op 13 maart 2021 kunt u nu al kaartjes bestellen. Zie de knop bovenaan deze pagina.

In normale tijden kunt u kiezen uit een een abonnement voor 4 , 5 of 6 concerten. Het keuze-abonnement wordt verstrekt als knipkaart, zodat u zelf kunt bepalen welke concerten u bijwoont. Wel willen wij uw keuze graag ruim van tevoren weten. Een abonnement biedt u een flinke korting ten opzichte van het kopen van losse kaartjes. Als u tegelijkertijd een donatie overmaakt, is de korting nog hoger, maar daarvoor moet uw donatie wel minimaal € 35,- zijn.

regulier indien donateur
keuzeabonnement

4 concerten

€ 60,00 € 56,00
keuzeabonnement

5 concerten

€ 70,00 € 65,00
volledig abonnement

6 concerten

€ 78,00 € 72,00

abonnement bestellen