Menu

Daria van den Bercken – piano

 

UITVERKOCHT!

In de verwachting dat de strenge maatregelen eind november weer van tafel zijn, verplaatsen wij het concert van Daria van den Bercken naar 28 november.  Daria van den Bercken treedt dan zowel om 16:30 als 20:00 uur op voor maximaal 30 man publiek in De Vlam. Ze speelt  werken van Scarlatti, Beethoven (Sturmsonate)  en Liszt.

Datum: zaterdag 28 november 2020
Locatie:  De Vlam
Aanvang: 16:30 en 20:00 uur

De Nederlands-Russische pianiste Daria van den Bercken wordt alom geprezen om haar ‘muzikale warmte en onberispelijke virtuositeit’ en wordt ook beschouwd als ‘rolmodel voor muzikanten van de toekomst’.
Haar passie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zowel liefhebbers van klassieke muziek als nieuw publiek. Als 2016 Artist-in-Residence bij het Los Angeles Chamber Orchestra presenteerde ze alle aspecten van haar succesvolle aanpak, zowel in recital- en concertuitvoeringen als ook in een educatieve en sociale context. Haar TED-talk in 2014 over haar relatie met Händel werd uitgeroepen tot ‘Top Pick of 2014’ https://www.youtube.com/watch?v=0PzPk3K_iW4
In 2016 heeft Daria de ‘Keys to Music Foundation’ opgericht. Deze stichting zoekt nieuw publiek voor klassieke muziek via artistieke en educatieve projecten. Een van de nieuwste projecten van Daria richt zich op de muziek van Mozart, gezien vanuit een groter concertperspectief. Zo laat ze het publiek inzien dat we de universele aspecten in de muziek van Mozart ook in ons dagelijks leven tegenkomen. https://vimeo.com/142881597
Daria studeerde aan de Indiana University Jacobs School of Music bij Menahem Pressler en Leonard Hokanson en aan het Amsterdams Conservatorium bij Mila Baslawskaja en Naum Grubert. Ze won de Dutch Classical Talent Award in 2006 en 2008 en de prestigieuze Amsterdamse Kunstprijs in 2012.

 

kaartjes bestellen voor dit concert

 

vorige concert 10 oktober 2020
volgende concert 12 december 2020