Menu

EXTRA KERSTCONCERT

Datum: zaterdag 19 december 2020
Locatie: De Vlam
Aanvang: 20:00 uur bij één concert, 16:30 en 20:00 uur bij twee concerten

NB dit concert is geen onderdeel van het abonnement 2020 – 2021, iedereen moet via deze website een los kaartje kopen. Er zijn maximaal 2x 30 kaartjes beschikbaar. U kunt uw keuze voor de middag dan wel de avond kenbaar maken op korenwinde@rtbmuziek.org

Robert Smith – viola da gamba
Israel Golani – luit/theorbe

Upon the Bells

Een muzikale reis door Italië, Frankrijk en Engeland,  op zoek naar intieme renaissance- en barokmuziek geïnspireerd door Kerst en het geboorteverhaal.

Door de coronamaatregelen vervallen in Rhenen vrijwel alle kerstactiviteiten, er komt geen Messiah, geen Weihnachtsoratorium,  de hele muzikale kalender is leeg na 12 december. Daarom heeft de Korenwinde het initiatief genomen tot een extra concert, uiteraard coronaproof, maar helemaal in kerstsfeer. Ook voor Robert Smith en Israel Golani is het fijn een concert te spelen. De musici vinden de mogelijkheid werk te hebben in deze periode van het jaar (doorgaans een druk concertseizoen) fantastisch, maar nog belangrijker vinden ze het de toehoorders betoverende momenten te laten beleven in hun muzikale wereld!

Laat u zich ook graag betoveren? Koop dan snel een kaartje!

 

kaartjes bestellen voor dit concert

 

Vorig concert: 12 december 2020
Volgende concert: 16 januari 2021