Menu

Felix Justin – piano

sonates van Haydn, Grieg, Medtner en Suprana

Datum: zaterdag 9 november 2019
Locatie:  De Vlam
Aanvang: 20:00 uur

kaartjes bestellen voor dit concert

Felix Justin is geboren in Surabaja, Indonesië. Nadat hij eerst zijn opleiding tot apotheker had afgerond, besloot Felix alsnog zijn droom om professioneel pianist te worden na te jagen. Hij vertrok naar Nederland en behaalde aan het Conservatorium van Utrecht  ‘cum laude’ zijn bachelor- en masterdiploma. Tijdens zijn Utrechtse jaren kon hij met een beurs van het Erasmus Plus Programma ook in Londen en Wenen studeren.
Felix won diverse prijzen, waaronder – samen met de Indonesische tenor Satriya Krisna – de 3e prijs en de publieks- en studentenjuryprijs bij het Internationaal Studenten LiedDuo Concours in Groningen in 2017.
Zijn interesse in uiteenlopende soorten muziek en zijn prettige persoonlijkheid maakt hem tot een graag geziene gast bij collega-musici, met wie hij over de hele wereld concerten geeft. Bij zijn solorecitals staan er vaak stukken van Indonesische componisten op het repertoire.

De grootste passie van Felix is het communiceren met de piano om zo de schoonheid van de muziek en kunst in het algemeen over te brengen.

Eindexamen Felix Justin op Youtube

vorige concert 12 oktober 2019
volgende concert 7 december 2019