Menu

‘Hoedje’ familievoorstelling (Try-out)

Datum: zaterdag 9 oktober 2021
Locatie: De Vlam
Aanvang:  14:00
Kaartjes: € 10,-  kinderen tot en met 18 jaar gratis

kaartjes bestellen voor deze voorstelling

Blokfluitkwartet BRISK en Kiki Heessels – spel

Bekijk hier alvast een impressie van ‘Hoedje’.

Blokfluitkwartet BRISK en Kiki Heessels, spel, maken samen een jeugdvoorstelling, een muzikale reis op de wind voor iedereen vanaf 5 jaar. ‘Hoedje’ is een luchtige voorstelling vol humor naar een verhaal van Irene Kuiper. De muziek is van Juan Felipe Waller, Walther Stuhlmacher, Maurice Ravel en Henry Mancini. De regie is van Hans Thissen.

Als het rode hoedje van Lot op een dag op de markt wordt meegesleurd door een storm, is dat het begin van een avontuurlijke tocht over de aardbol, waarbij de wind een grote rol speelt en de vier blokfluitisten er stevig op los blazen. BRISK en Kiki Heessels nemen de kinderen mee op een reis waar ze nog lang aan terug zullen denken. Hoedje vliegt mee met de ganzen, wordt afgepakt door de olifanten, en belandt tussen vlooiende bavianen en gierende lachvogels. Een pinguïn zingt een lied voor haar, ze maakt een woeste bootreis over de oceaan, en belandt in het ruim van een vliegtuig.
Maar komt Hoedje ooit nog thuis?

De officiële première van Hoedje zou op 20 maart 2021 zijn geweest, maar vanwege de onzekere en telkens veranderende coronamaatregelen is besloten alle voorstellingen in maart en april te verplaatsen naar het najaar van 2021.

Bekijk de website van  BRISK