Menu

SONOS TRIO

werken van Haydn, Schumann en Dvořák

Datum: zaterdag 7 december 2019
Locatie:  De Vlam
Aanvang: 20:00 uur

Caspar Vos – piano
Cordelia Paw – viool
Ketevan Roinishvili – cello

kaartjes bestellen voor dit concert

Het Sonos Trio is ontstaan vanuit een sterke muzikale chemie en een gedeelde passie voor kamermuziek. Een pianotrio is voor de spelers de ideale combinatie omdat de individuele instrumenten samen voor een perfecte balans vormen. Het repertoire voor pianotrio is daarnaast ongelofelijk rijk.

Caspar Vos begon zijn pianostudie bij Frank Peters aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en vervolgde deze bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium. Hier behaalde hij in 2014 zijn masterdiploma ‘cum laude’. Naast het optreden als solist is hij ook een gepassioneerd kamermuziekspeler. Op 9 februari 2018 verscheen zijn debuut-album Ego, geheel gewijd aan de Russische componist Nikolai Medtner. Deze CD kreeg een 10 in Luister. Zijn tweede CD Restart is geheel gewijd aan de Catalaanse componist Frederic Mompou.

Na haar studie aan de Juilliard School ontving Cordelia Paw het felbegeerde Artist Diploma van de Yale School of Music, waar ze ook tweemaal de Broadus Erle Prize ontving, een prijs voor buitengewoon getalenteerde violisten. Naast haar studie coachte Cordelia kamermuziek aan Yale University. Cordelia studeert op dit moment aan het Conservatorium van Amsterdam bij Vera Beths. Ze speelt op een Zygmuntowicz-viool die haar door het Banff Centre in bruikleen is gegeven.

Ketevan Roinishvili komt uit een muzikale familie in Tbilisi (Georgië). Op 15-jarige leeftijd was Ketevan al solocelliste van het Conservatoriumorkest van Tbilisi onder leiding van de Russische dirigent Lev Markiz, die haar naar Nederland haalde. Zij behaalde haar bachelor in 2012 bij Dmitri Ferschtman en in 2014 haar masters ‘cum laude’ bij Floris Mijnders. In 2013 ontving Ketevan de Radio 4-studiebeurs in het ‘Dutch Classical Talent’-concours. Ketevan gaf concerten in heel Europa.

Caspar Vos op Youtube
Cordelia Paw op Youtube
Ketevan Roinishvili op Youtube

volgende concert: 18 januari 2020
vorige concert: 9 november 2019